URAMLJIVANJE I IZRADA SLIKA  PO NARUDŽBI

Naša zadaća je ostvariti što originalniji pristup uramljivanju slika. Prihvaćamo sve vaše prijedloge i sugestije, odaberite materijale koji su potrebni za uramljivanje. Profesionalno ćemo uramiti sve slikarske tehnike ( ulja na platnu, akvarele, grafike), plakate i diplome.

Nudimo veliki broj načina uramljivanja kojima će svaki interijer biti estetski bogatiji i ugodniji za boravak. 

 

KONZERVACIJA SLIKA

Obavljamo uramljivanje slika gdje se primjenjuju konzervacijske tehnike i konzervacijski materijali za opremanje (ph neutralni materijali) koje služe za  zaštitu slike na duže razdoblje.

Ovakvo uramljivanje se koristi kod povijesnih dokumenata, litografija, grafika, akvarela i autorskih crteža, odnosno bilo koja slika na papiru za koju vi kao naručitelj imate  posebnu sentimentalnu  vrijednost, kao što su obiteljske fotografije, crteži omiljenih osoba, novinske stranice itd.

IZRADA OGLEDALA PO NARUDŽBI

Ogledala mogu biti kreativno i moderno dizajnirana, zato ostvarite poseban izgled vašeg ogledala i time poboljšajte ugođaj spavaće sobe ili kupaonice.

Maksimalno se prilagođavamo  vašem  odabiru ogledala i uramljujemo ih po vašim željama,  svih oblika i dimenzija.

URAMLJIVANJE FOTOGRAFIJA

Ako želite neku svoju omiljenu fotografiju uramiti kao sliku da vas podsjeća na neku davnu uspomenu. Ili jednostavno želite imati  neku fotografiju  na zidu kao inspiracija za životne uspjehe.

Nakon što obavimo obradu fotografije prema vašoj želji, izabranu fotografiju  dobit ćete kao gotov proizvod –  i to u printu na visokokvalitetnom papiru, kaširanu na podlozi ili uramljenu u okvirne letvice i staklo.

URAMLJIVANJE 3D OBJEKATA

Prva igračka vašeg djeteta?  Lopta s potpisom vašeg omiljenog nogometaša?   Sve su to stvari koje vrijedi sačuvati.

O kakvom god predmetu se radilo, donesite ga nama, mi ćemo ga uramiti i sačuvati od zuba vremena.

OPREMANJE OBJEKATA  SLIKAMA  

Želite  urediti neki svoj intimni prostor poput stana? Bavite se  ugostiteljstvom i želja vam je  prostoru  dati neku osobnost? Imate frizerski salon i želite na zidu slikama dočarati povijest frizerstva? 

Kreirajmo zajedničke  ideje za  prostor, a mi ćemo se potruditi  pronaći  slike i fotografije potrebne za  uređenje vašeg  interijera. Nakon toga ćemo opremiti  objekt  odgovorno, pridržavajući se visokih standarda, uz vaše sugestije i našu profesionalnu pomoć.

RESTAURACIJA (SLIKA,PLAKATA, GRAFIKA I FOTOGRAFIJA)

Posjedujete li slike, plakate, grafike i stare fotografije, a kojima nedostaju dijelovi i koje su  prljave, pljesnive i prašnjave? Takve slike, kao i one čiji je lak prirodno ostario trebaju čišćenje ako je ono moguće. Takvi postupci iziskuje veliku vještinu i profesionalnost, u suprotnome može doći  do trajnog oštećenja umjetničkog djela.

Zato Vam nudimo svoju stručnu  pomoć u  odstranjenju  prljavštine i drugih materijala sa slike, kao i otklanjanje posljedica prirodnog starenja.

 

POZICIONIRANJE I POSTAVLJANJE SLIKA

Mislite li kako je vaš  stan bez slika ili fotografija na zidu prazan i nedorečen,a posjedujete slike i ne znate kako da ih razmjestite na zidovima?

Svako razmještanje slika u nekom prostoru ima svoje zakonitosti i zato vam i ovom  uslugom  nudimo svoju stručnu pomoć. Dobro pozicioniranje i postavljanje skrenut će pažnju na ljepotu slika i podići izgled interijera. 

 

POSTAVLJANJE VODILICA ZA SLIKE

Imate galeriju i trebate razmjestiti slike na zid?  Ili ste ljubitelj slika i ne znate kako najlakše postaviti sve vaše slike na zid?

Ne brinite, nudimo kompletan program sustava galerijskih vodilica koji vam omogućava da objesite slike brzo i jednostavno u svakoj mogućoj situaciji.

 

LED RASVJETA ZA SLIKE

Želite li da vaša slika dobije novu perspektivu gledanja,a prostoru  donose toplinu i posebnost?

Nudimo uslugu specijalne rasvjete namijenjene upravo isticanju slika na Vašim zidovima. Takva rasvjeta, osim što pridonosi ljepoti vašeg prostora i umjetničkog djela, štedi energiju i novac.